zondag 23 maart 2008

Collega-bloggers toevoegen


Op netvibes heb ik inmiddels enkele tabs toegevoegd. Zo is er een tab algemeen, regionaal, Werk Janet, werk Erwin (mijn man) en collega-bloggers. Wel grappig, zo zie je meteen of iemand weer een nieuw bericht heeft geplaatst. Ook heb ik een enquete toegevoegd.... Ik vind het erg leuk om te doen en er werd me al gevraagd: Is dit je nieuwe verslaving??? Nou wie weet...

4 opmerkingen:

Jobroe zei

Ha Tarzan
Ik moest even verzinnen "wie is dit", maar ik ben er achter hoor.
jammer dat je vorige week niet thuis was. Ik wilde even koffie bij je komen halen. Maar goed dat doen we dan een andere keer en wie weet welk ding we dan eventueel even samen kunnen bekijken.

fijne pasen
jobroe

kruidje50 zei

Ha Tarzan,

Je hebt een mooie blog gemaakt. Ik ben benieuwd hoe je die foto bovenin ingevoegd hebt. Waarom heb je jezelf geen Jane genoemd?

Voordat we met Alby overleggen, zullen we eerst zelf meer thuis moeten raken in de diverse mogelijkheden, maar we zullen er zeker wat mee gaan doen.

Ik zie dat er een "Google ads" is toegevoegd. Ik neem aan dat je dat niet zelf gedaan hebt, kun je die wel zelf verwijderen als je dat zou willen?

Hartelijke groeten,
kruidje50

ZINiN zei

Tja, waarom geen jane... Ik voel me denk ik meer een tarzantype, iets stoerder.
De foto bovenin kan je invoegen door bij dashboard op instellingen te klikken en dan kop bewerken. Je kan dan zo een foto invoegen.
Ook kan je zo google ads toevoegen en dus ook weer verwijderen. Er staan nog wel veel meer mogelijkheden, maar die moet ik eerst ook nog zelf ontdekken. De afgelopen dagen ben ik druk geweest met mijn RSS account, tarzan on air, daar heb ik inmiddels verschillende tabs met verschillende soorten sites netjes gerangschikt. Dit kan o.a. door het slepen van de feeds naar de juiste tab. Het kost allemaal ongelooflijk veel tijd als je het echt goed door wilt spitten, maar wel ontzettend leuk om te doen, vind ik.

TienD zei

Ik zie het al, begeleiding is niet nodig. Juist omdat je al actief bent op internet is RSS voor jou denk ik zo handig. Toepassingen voor het werk komt vanzelf.